Powered By Blogger

vrijdag 24 juli 2009

NIJMEEGSE 4-DAAGSE VAN JOCHEN

ergens onderweg staat elk jaar een fotograaf van "het Gemerts Nieuwsblad" foto's te maken van de lopers uit Gemert-Bakel
De 4e dag 24 juli 2009

Hoera!!! Jochen heeft het weer gehaald, voor de 4e keer 200 km. gelopen, wij zijn er trots op. Hij heeft vandaag het cijfer 4 gekregen om op zijn kruisje, dat hij de eerste keer heeft gekregen, te spelden. Als hij het het volgend jaar weer uitloopt krijgt hij weer een nieuw kruisje.
Jan en ik zijn vandaag naar Cuijk gereden om er zeker van te zijn dat we hem dit jaar niet zouden mislopen, in Nijmegen is dat al enkele keren het geval geweest en dat is voor beide partijen niet leuk. We waren boven op de tunnel, die over een weg loopt, gaan staan en keken van boven af op de weg waar de wandelaars liepen dus konden we het goed overzien. Ik had Jochen gebeld waar we waren en hij zag ons nog eerder dan wij hem, we zijn toen snel naar beneden gelopen en hebben hem even wat moed in staan praten ( hij moest nog 20 km.) en wat te drinken en een appeltje gegeven en is hij weer verder gestrompeld, och arme jongen, ik had er toch wel medelijden mee maar ook veel respect dat hij niet opgeeft.
Jan en ik zijn toen toch nog naar Nijmegen gegaan om hem op te wachten bij de Wedren maar voordat je je auto hebt geparkeerd is al een crime en dan moet je ook nog door een massa mensen heen en je mag niet bij de Wedren komen als je geen deelnemer bent, dus daar hadden we niks aan. Ik heb Jochen weer gebeld en hij zei dat hij net Malden uit was dus dat duurde nog wel een poosje voor hij zou finishen, we zijn toen maar een hapje gaan eten en naar het clubhuis gegaan waar Jochen tijdens de 4-daagse verblijft. Om 17.15 kwam hij daar binnen, moe pijn en kletsnat, want hij had in de laatste kilometers nog een flinke bui over zich heen gehad, voor de rest van de dag hebben ze prachtig weer gehad en dat hadden de weermannen niet gezegd.
Morgen wordt de hele club in Gemert weer ingehaald en is het s'avonds nog blarenbal, zondag gaat hij weer mee naar Nijmegen om te helpen met de spullen opruimen en dan kan hij 3 weken vakantie houden. Wel verdiend!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten