Powered By Blogger

woensdag 27 juli 2011

4daagse van Jochen

Alweer gehaald.

Voor de 11e keer waarvan voor de 6e keer de 50km. afstand, heeft Jochen de 4daagse van Nijmegen uitgelopen.
Het is zeer goed gegaan, geen blaren dit jaar als je je maar goed aan de trainingsuren houdt en goeie schoenen hebt dan lukt dat schijnbaar wel (en de pedicure niet te vergeten).
Dit jaar heeft hij weer een kruisje gekregen, zilverkleurig met een kroontje erop als extraatje.

Jan en ik waren vrijdag weer eens naar Nijmegen gegaan, we waren er al vroeg en hadden een goed plekje gevonden. Voor ons zaten een rij mensen op stoelen dan kwam er een soort stoepje en daar achter hadden wij onze stoeltjes gezet, ziezo dachten wij, hier kan niemand zichzelf tussen wringen, we konden zittend vanaf ons plekje een heel eind weg kijken, maar we hadden het weer mis de mensen gingen nu niet voor ons staan maar naast ons en daardoor konden we niks meer zien aankomen.
Ik had Jochen gebeld waar we zaten en op welke punten hij moest letten, ook had ik een tijdje geleden een spandoek laten maken zodat hij ons van ver al kon traceren.
Na nog een paar keer bellen en smsjes versturen wisten we wanneer hij ongeveer langs moest komen, op een gegeven moment ben ik met het spandoek boven op m'n stoel gaan staan en heb alle rode petten en shirt's (want dat was het kenmerk voor ons) in de gaten gehouden, het werd 15.15 uur nog steeds geen Jochen gezien, ik dacht hij moet nu toch zo komen, en jawel hoor jullie raden het al, mijn mobiel ging, het was Jochen, mam, ik ben al binnen ik heb jullie niet gezien.
Grrrrr, hoe kan dat nou? Ik had zo goed opgelet en nog......
We hebben meteen ons boeltje bij elkaar gepakt en zijn naar het logeeradres gegaan waar we een half uurtje later Jochen binnen zagen komen.
Het volgend jaar gaan we niet meer naar Nijmegen maar weer naar Cuijk dan missen we hem tenminste niet.
is toch duidelijk genoeg dacht ik.....
foto gemaakt door een "straatfotograaf"
een blije Jochen
het behaalde kruisje
zaterdagmiddag inhalen van de Z.U.Th. in Gemert
trotse vader en.......
........trotse moeder
in de regen de laatste meters naar het clubhuis, op naar het blarenbal
een beeldje van de 4daagse loper, kun je je naam in laten graveren
een bloemetje van pa en ma
de gladiool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten