Powered By Blogger

zaterdag 20 juli 2013

4daagse van Nijmegen 2013


13e keer

Voor de 13e keer heeft Jochen de 4daagse uitgelopen het was zijn 8e keer dat hij de 50km liep. Dit jaar is het goed gegaan bijna geen blaren, lekker weer en vooral heel belangrijk een warme douche.
Het was wel erg warm maar alles beter dan die plensbuien van het vorig jaar.
Jan en ik hebben dit jaar verschillende plaatsen aangedaan. Donderdag waren we van plan om naar Groesbeek te gaan maar omdat we nogal laat waren vertrokken zei Jochen, toen ik hem belde, dat hij al op de Zevenheuvelenweg liep. Dus zijn we toen maar uitgeweken naar Nijmegen. We konden onze auto gelukkig snel parkeren dicht bij de finish. Jochen kwam om ongeveer kwart voor vier langs gelopen. Hij zag er vrij fris uit. Dat komt wel goed morgen dacht ik.

Vrijdag zijn we wat eerder vertrokken en zijn we naar Cuijk gegaan. Daar vonden we weer hetzelfde plekje als het vorig jaar. Even Jochen gebeld waar we zaten. Hij dacht dat hij om ongeveer een uur bij ons zou zijn en dat was ook zo, precies om een uur stond hij voor ons neus. Het ging allemaal goed zei hij. Even wat bijkletsen foto's en filmpje gemaakt en dan weer verder de laatste kilometers naar de finish.
Jan en ik zijn toen wat gaan eten en hebben toen besloten om naar Malden te gaan. Toen we daar aankwamen hebben we geprobeerd om Jochen te bellen maar helaas kregen we geen verbinding met hem. We hadden het idee dat hij al voorbij was dus zijn we maar weer naar Nijmegen gegaan. Onderweg nog eens geprobeerd te bellen, met wat geluk kregen we hem aan de lijn. Hij zei dat hij al op de "Via Gladiola" liep. We hebben toen besloten om maar naar het logeeradres te gaan, waar we hem zouden opwachten. Daar kwam hij om tien over vijf aan. Heel trots liet hij nummer 8 zien en zei, "over 2 jaar krijg ik de gouden medaille in een mooi doosje". Heb je net 200 km in de benen zitten en dan denk je alweer aan de volgende marsen. 't Is toch wel een kanjer die zoon van ons!

Bij de start op de Wedren
Blij is ie.......


Het nummertje 8 is erbij
De gladiool hoort er bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten